Да помогнем на Вики

Здравейте, приятели,

Една малка звездичка се нуждае от нашата помощ. Вики е на 8 години и е от тези деца, които имат специфични нужди. За да се придвижва нормално и да ходи всеки ден на училище и е нужна специфична инвалидна количка. Социалните служби отпускат 800 лв., които се изплащат на магазина след като се закупи количката. Родителите дотук са събрали 550 лв., а количката струва 2 880 лв.
Апелирам към Вас и всички добри хора, да помогнем на това слънчице, за да се придвижва спокойно и удобно до училище. И без друго животът й не е никак лесен, но Вики е много упорита, смела и слънчева.

По желание на родителите всеки дарител, който се интересува от ТЕЛК на Вики или повече подробности, може да се свърже с мен или Сдружение „Нов живот“, което представлява семейството на тел: 0887 611 822 . Прилагам PayPal за набиране на средства.

Нека зарадваме заедно Вики и семейството й с наближаването на светлите Рождествени празници. Периодично ще ви информирам за набраните средства, и щом се достигне нужната сума затваряме кампанията. Ако бъдат събрани повече средства, излишъкът ще се пренасочи към друго детенце в нужда.

Благодарим на всички приятели и непознати, които ще се отзоват!

Paypal: office@newlifebg.info

Като основание за плащане посочете „дарение за Вики“ .