За нас

Сдружение „Нов живот“ е създадено през 2009 г. от пет човека след проведено учредително събрание на организацията в град Варна. В продължение на 3 години към него се влкючват мнозина доброволци от цяла България и по света. Дейността ни и хората до които достигаме се увеличават мащабно с всеки изминал ден. Целта ни е да видим мнозина променени животи от смърт към живот, и то не само на думи, но и на дела.

Накратко казано, скъпи приятели, помагаме на тези, които много от хората в обществото избягват. Но нека не забравяме, че и те са хора, с една душа и всеки, който иска да промени живота си към по-добър, не само че е възможно, но и е реално. Подкрепяме такива хора, а не ги отхвърляме, помагаме на същите и не ги пренебрегваме, а ги насърчаваме и окуражаваме, че живота на всеки човек е твърде скъпоценен, за да го пропилееш и въпреки всичко не само, че си струва да живееш, но живота е дар от Бог. Всеки, който има нужда, нека да ни пише. Всеки, който иска да помогне, нека да се включи.

И най-накрая искам да ви кажа: правете добро, побеждавайте злото с добро. И дори да ви се вижда, че никой не зачита и не уважава доброто, което правите, въпреки това не се отказвайте. Правете добро!!!