Семинар на тема „Как да преминем успешно семейна криза?“

     Семинарът се провежда във връзка и в подкрепа на провеждането на националната инициатива „Седмица на брака“ в България, и поради актуалността на темата за брака и семейните взаимоотношения, и има за цел да бъде в полза на всеки човек(семейство), който/което се сблъсква със семейна криза в даден период от живота си.
    Гост говорител на семинара ще бъде Димитрина Иванова – дипломиран и действащ магистър – психолог, майка на три деца и съпруга. Лично провежда брачни и семейни консултации в продължение на 7 години.
Посочена е дата за събитието и мястото предстои да се уточни допълнително.Необходимо е да се попълни регристрационната бланка за потвърждение, че ше присъствате.
След семинарът ще може да се задават конкретни въпроси по темата, както и лични, ако има такива.
    Линк за регистрация: https://forms.gle/ESfZhktQDWuAWe4q8
    Линк към събитието във фейсбук. – https://bit.ly/3TWHA5W
Телефон за връзка: 0887 611 822.
    Всеки от нас има трудни, тежки периоди в живота си, които неимоверно оказват влияние върху семейството и любимите ни хора. Това, да искаме да съхраним едно от най-скъпите неща за нас, а именно семейството, е едно от най – стойностните неща, които бихме могли да направим за себе си и ближните си. Да потърсим помощ и да сме информирани е началото на това.
Добре дошли на нашият семинар в подкрепа на семейството! 😊